maandag, 26 oktober 2020 11:28

Snoezelen in het weekblad van Wijdemeren

Geschreven door

Mooi artikel over het Snoezelcentrum in weekblad Wijdemeren

Snoezelen in weekblad

maandag, 26 oktober 2020 11:16

Artikel snoezelmethode, snoezelen 7.0

Geschreven door

artikel snoezelen

De Woon- en dagbestedingsorganisatie in Langweer heeft een hele nieuwe snoezelruimte en snoezelbadkamer. WWS heeft twee dagen hard gewerkt om dit resultaat te krijgen. 

Op de Soeur Hedwigschool zijn de leerkrachten en de klassenassistentes getraind om te werken in de nieuwe snoezelruimte. De laaste trainingsdag was de snoezelruimte eindelijk klaar. 

Bij de Soeur Hedwig school is een snoezelruimte geinstalleerd door WWS. Wij wensen de leerlingen van de Soeur Hedwig veel (leer)plezier in de snoezelruimte!

Deze badkamer is ingericht voor dementerende ouderen op een zorgboerderij. Deze badkamer is in het thema bloemen gezet. De bewoners zijn verwonderd en vinden de badkamer zeer bijzonder geworden. 

Op een afdeling voor kinderen van 5 tot 13 jaar met (zware) gedragsproblemen voortkomend uit autisme, ADHD en stemmingswisselingen heeft Het Snoezelrijk een comfortroom ingericht

Baby Sensory at Baby Peque Kids, Barcelona. Sensory activities for babies from newborn to 13 months.

Opbouw van het grootste snoezelcentrum is in volle gang. Op 13 en 14 november wordt hij geopend. Kijk hier naar de voortgang!

A 3 minute video to show how a maternity ward is developed by collaboration between Philips Lighting, Wavecare and the Nordsjællands hospital using a Philips luminous textile panel. 

In mei 2014 heeft Ilse Achterberg van Worldwidesnoezelen.com in samenwerking met Michele Shapiro uit Israël, in Kaapstad, Zuid Afrika een speciale training Snoezelen voor het de medewerkers van het Highlandshouse verzorgd. Het Highlandshouse is een verzorgingshuis voor dementerende ouderen en hebben recent een eigen nieuwe Snoezelruimte in gebruik genomen.

Italian studentes from Sicilië with Giagomo and Enrico

italian2

italian 3

italian 4

italian

Pagina 1 van 5