Opleiding, training, workshop, lezing, coaching en adviseren

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

 In dit overzicht vindt u alle opleidingen, trainingen, workshops en alle andere activiteiten die WorldWideSnoezelen organiseerd. Indien u speciale wensen heeft, geef dit aan en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

 

Opleiding projectleider

Wat houdt het in: training A, B en C en de workshops Aromatherapie, massagetechnieken en themagericht snoezelen. Je wordt opgeleid om het snoezelen van begin tot eind binnen elke organisatie te implementeren Dat betekent dat je alles moet weten over snoezelen. Je kunt zowel de passieve als actieve manier van zintuigprikkeling aanbieden.  

 

Voor wie: Voor iedereen die gespecialiceerd wil worden in het snoezelen. Als je de volledige opleiding volgt ben je in staat je collega's te coachen, te trainen, te begeleiden en het snoezelen te implementeren binnen elke organisatie. 

 

Wanneer: Kijken voor de data bij de trainingen en workshops. 

 

Meer weten?: Klik hier!  

 

 

 Trainingen

 

Training A

Training B

Training C

Wat houdt het in: Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedere zorgverlener die net is begonnen met het Snoezelen als benadingswijze in de eigen praktijk. Het gaat vooral om de start van Snoezelen; Wat is het, hoe pak ik het aan, hoe doe ik het, waar begin ik en bereik in mijn eerste resultaten?

 

Voor wie: Voor iedere zorgverlener die net is begonnen met Snoezelen

 

Wanneer: 09 september 2021 

                 23 september 2021

 

Meer weten?: Klik hier!

Wat houdt het in: Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedere zorgverlener die inmiddels gebruik maakt van Snoezelen als benaderingswijze, maar de toepassing verder wenst te ontwikkelen en te professionaliseren. Na het volgen van deze training beschikt u over de juiste kennis en vaardigheden om het Snoezelen structureel en multidisciplinair aan te bieden aan uw clienten

 

Voor wie: Bezit van certificaat "Snoezelen in de praktijk niveau A" (of kennis en ervaring met en van het snoezelen)

 

Wanneer: 02 september  2021

                  16 september 2021

                  14 oktober 2021

                  28 oktober 2021

                   

Meer weten?: Klik hier!

Wat houdt het in: Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedere zorgverlener die het snoezelen wil intergreren binnen de organisatie. Deze training kent dan ook een meer diepgaand karakter welke gericht is op het coachen en trainen van teamleden en het ontwikkelen van een project. Verder wordt er gekeken naar hoe je een sponsorwerving kan aanpakken en hoe je moet presenteren.

 

Voor wie: Bezit van certificaat "Snoezelen in de praktijk niveau B"

 

Wanneer: 30 september 2021

                  04 oktober 2021 

                  18 oktober 2021

Meer weten?: Klik hier!

 

 

Workshops

 

Aromatherapie en Massage

 Snoezelen en inrichting

Themagericht Snoezelen

Wat houdt het in: Je leert de basisprincipes om met essentiele oliën te werken door verdampmethodieken, voetbaden en handmassages. Hoe maak je de aromatherapie onderdeel van je snoezelactivieiten en welke elementen kun je toepassen in de dagelijkse zorg. U leert een ontspanningsmassage te gebruiken voor handen en voeten. U leert de basisprincipes van Shantala. De geleerde masssage kunt u toepassen in de praktijk en de dagelijkse zorg. 

 

Voor wie: Iedereen die over aromatherapie en massages wil leren. 

Wanneer:   In overleg 

                   

Meer weten?Klik hier!

 Wat houdt het in: De inrichten van de verschillende (snoezel)ruimtes is belangrijker dan wij ons vaak realiseren. Je hebt te maken met verschillende kleuren, materialen en stylen. Je leert over al deze verschillende aspecten die  invloed hebben op de stemming en emoties van je cliënt. Wanneer, waar en hoe wil je je cliënt prikkelen? Hoe kun je je inrichting aanpassen aan de behoefte van je cliënt? Op al deze vragen krijg je een antwoord in deze workshop

 

Voor wie: Iedereen die over snoezelen in relatie tot inrichting wil leren

Wanneer:    In overleg

Meer weten?: Klik hier!

 

Wat houdt het in: Clienten activeren, laten beleven, laten herkennen en ervaren van materialen binnen een voor hen aansprekend centraal thema. Dit met het doel hen te stimuleren tot verbale en/of non-verbale communicatie (contact) en hun welbevinden op dat moment te bevorderen.

 

Voor wie: Iedereen die graag thematisch wil leren snoezelen

Wanneer:  In overleg

Meer weten?: Klik hier!

 

 

Andere activiteiten

 

Lezingen

Incompagny

Coachen

Wat is het: Ben u opzoek naar een gastspreker, iemand die een lezing komt geven op een  congres of symposium. Wij kunnen u daar van  voor zien. Elk onderdeel van snoezelen kan aan bod komen.

 

Voor wie: Iedereen die een leuke, leerzame lezing wilt op het gebied van Snoezelen

 

Wanneer: in overleg

 

Meer weten?: Klik hier!

Wat is het: Wilt u graag meerdere medewerkers getraind hebben? Wilt u een aangepast programma die volledig aansluit bij de leerbehoefte van uw medewerkers? Wij geven ook incompagny trainingen. U geeft zelf aan wat er aan bod komt. Wij geven u hierin een passend advies. 

 

Voor wie: Elke organisatie die meerdere medewerkers getraind wilt hebben.

 

Wanneer: in overleg

 

Meer weten?: Klik hier!

Wat is het: Persoonlijke en praktijkgerichte coaching voor zorgmedewerkers die Snoezelen als benaderingswijze toepassen, verder willen professionaliseren en/of integreren in de dagelijkse (24uurs) zorg. Ilse Achterberg geeft, vanuit haar 20 jaar snoezelervaring, als coach op de werkvloer medewerkers persoonlijke aandacht en ondersteuning. 

 

Voor wie: Voor elke organisatie die professionele coaching wilt op het gebied van Snoezelen

 

Wanneer: in overleg

 

Meer weten?: Klik hier!

 

 

Nog meer...

 

Inrichten

Adviseren

Buitenland

Wat doen wij: WorldWideSnoezelen.com adviseert zorginstellingen al meer dan 15 jaar bij het ontwerpen, inrichten en realiseren van snoezel- en belevingsruimtes, ontspanningsruimtes en zintuig- en belevingstuinen.  

 

Voor wie: Elke zorginstelling welke een passende snoezel- en/of belevingsruimte wilt

 

Meer weten?: Klik hier!

 

Naar onze website: www.hetsnoezelrijk.nl

Wat doen wij: Wilt u een passend advies over de inrichting van een snoezel- en/of belevingsruimte, wilt u weten hoe u uw medewerkers kunt trainen, wilt u weten hoe u het snoezelen kunt implementeren of heeft u een andere vraag? Vrijblijvend geven wij u advies.

 

Voor wie: Iedereen die advies wilt. 

 

Hoe: Via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch of tijdens een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Direct advies?: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doen wij: WorldWideSnoezelen.com is een internationale organisatie. Wij worden veel al gevraagd te spreken of een workshop te geven in het buitenland. Ons volledige opleidingsprogramma geven wij ook in het Engels. 

 

Voor wie: Iedereen die buiten Nederland een lezing of opleiding wilt. 

 

Wanneer: in overleg

 

Meer weten?: Klik hier!

 

 

Lees 16802 keer