The new snoezelen swimming pool at tyltyl school de witte vogel in Holland, pictures and story

Rate this item
(0 votes)

New Snoezelen swimmingpool at tyltylschool de witte vogel in Holland

Dutch:
In dit artikel vind je een fotoreportage en achtergronden van de bouw van het nieuwe snoezel zwembad in de tyltylschool De Witte Vogel in Den Haag.

English:
In this article you\'ll find the pictures and the story about the building of a new snoezelen swimmingpool at the tyltyl school 'The White Bird' in The Hague (Holland)

Dutch:
The Sensory Shop is bezig met het maken van een snoezelzwembad. Hier ziet u "the making of " waarin te zien is wat de mogelijkheden zijn. Naast de veel decoratieve materialen hebben we ook een geheel eigen assortiment van interactieve materialen die op laagspanning werken, waardoor ze geschikt zijn voor zwembad en bad situaties.

Informatie tylylschool De Witte Vogel
De Witte Vogel is een school voor leerlingen met een lichamelijke en verstandelijke handicap. De Witte Vogel biedt leerlingen met een meervoudige handicap een integraal aanbod van onderwijs en behandeling. Er is een nauwe samenwerking met Sophia Revalidatie. Medewerkers van Sophia Revalidatie verrichten op school de noodzakelijke therapeutische behandelingen. Therapeuten en onderwijsgevenden werken nauw samen.

De Witte Vogel is gevestigd in twee gebouwen aan het Willem Dreespark. De Witte Vogel bestaat uit een kinderdagcentrum, een afdeling Speciaal Onderwijs en een afdeling Voortgezet Speciaal Onderwijs. De afdelingen Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs vormen samen een school voor leerlingen met een meervoudige handicap, een tyltylschool.
De leerlingen zijn tussen de zes en twintig jaar oud. Op het kinderdagcentrum worden kinderen tussen twee en zes jaar begeleid. Veel kinderen van het kinderdagcentrum worden rond het zesde jaar aangemeld bij de afdeling Speciaal Onderwijs.

Het doel van het onderwijs op de Witte Vogel is de leerlingen voor te bereiden op een toekomst waarin ze zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. De mogelijkheden van de leerlingen vormen het uitgangspunt voor de doelstelling van onderwijs en behandeling.

Het onderwijs heeft een praktisch karakter. De nadruk ligt op het aanleren van functionele kennis en vaardigheden. Het dagelijks leven is een belangrijke bron voor leeractiviteiten.

De meeste leerlingen stromen na hun schooltijd door naar een activiteitencentrum.

De Witte Vogel maakt deel uit van Steinmetz zorg en onderwijs.

De foto's
Op de volgende pagina's vind je de foto's van dit bijzondere snoezelproject.
Binnenkort wordt dit overzicht nog aangevuld met nog meer foto's als het project volledig is afgerond.

 

Meer informatie over De Witte Vogel? Klik hier voor de website

Wil je meer weten over The Sensory Shop, klik dan op onderstaand logo

 

 

 

English:
The decoration of the swimmingpool is designed and constructed by The Sensory Shop from Holland.

Information tylylschool De Witte Vogel (The White Bird)
De Witte Vogel is a school for children with a fysical and mental handicap. De Witte Vogel offers puplis with a multiple handicap a full program of education and treatment.

De Witte Vogel has two buildings in The Hague, Holland. De Witte Vogel consists of a daycare center for children and 2 schools for special education. In Holland this is called a tyltyl school.
Students are betwen 6 and 20 years old.

 

 

The Pictures
At the next pages you'll find the pictures of this special snoezelen project.
Soon more pictures will be added if the total project is finished and in use

 

For more information about De Witte Vogel? Click here for website (Dutch)

If you want to know more about The Sensory Shop, click on logo/banner below

 

 

 

{mospagebreak}

 

 

 

{mospagebreak}

 

Read 17784 times