WWS richt in samenwerking met The Sensory Shop nieuwe snoezelruimte British School A'dam in

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Worldwidesnoezelen heeft, de door Ilse Achterberg ontworpen en ingerichte snoezelruimte voor de British School of Amsterdam opgeleverd. Uitvoering is verzorgd door The SensoryShop.

De snoezelruimte heeft een totale oppervlakte van 45m2 en is ingericht volgens het thema van de onderwaterwereld. De ruimte is ontworpen voor de zintuigelijke stimulatie van kinderen met een licht verstandelijke beperking en/of een lichte vorm van autisme.

 

Recently Worldwidesnoezelen delivered a complete snoezelenroom to the British School of Amsterdam. The room is designed by Ilse Achterberg. The project was executed in cooperation with The Sensory Shop

 

 logobs

 

 bs05 bs07
 bs01  bs02
 bs04  bs03

 

De basis van de snoezelruimte bestaat uit een centrale lig/ zitvoorziening in de vorm van een muziektril waterbed en verschillende andere podia ( andere ligvoorzieningen) .Geplaatst in het centrum ( midden) van de ruimte. In deze ligvoorzieningen zijn diverse uitsparingen gemaakt om al dan niet interactief kinderen te prikkelen. Aan deze podia zijn vaste wandjes gemonteerd in een rond lopende vorm. Dit zorgt voor het gevoel van geborgenheid. Aan het plafond zijn verschillende plafondelementen geplaatst in de vorm van vissen. Een spiegelwolk en of sterrenwolk en 4 Led spots zorgen voor de kleurverandering en plafondaankleding in de ruimte. Naast het centrale waterbed zijn er diverse zintuigprikkelende elementen toegevoegd voor het kijken, voelen, horen, ruiken en proeven. Dit zorgt voor een totaalbeleving van de kinderen.

 

bs06  bs08

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Worldwidesnoezelen.com om ook uw snoezelruimte te ontwerpen en in te richten, dan kunt u contact opnemen met Ilse Achterberg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt natuurlijk ook bellen met 0294-25 73 32.

Ilse helpt u graag met advies om uw snoezelruimte optimaal te laten aansluiten op de behoeften van uw cliƫnten.

 

ilsenieuwmei2005

 

Lees 16514 keer