In Bunschoten hebben wij een snoezelbadkamer gerealiseerd waarin wij een handgemaakte voeltafel hebben geplaatst. Omdat deze voeltafel opklapbaar is, wordt de ruimte in eens multifunctioneel. 

In Holland we desinged and build a snoezelen bathroom. In this bathroom we provide a feeling table. This table is also foldable so the room is multifunctional. 

Op 21 januari hadden we 47 leerlingen op bezoek in www.snoezelcentrum.nl. Zij konden zelf de ruimtes beleven en ervaren en ze kregen natuurlijk uitleg over snoezelen.

De Woon- en dagbestedingsorganisatie in Langweer heeft een hele nieuwe snoezelruimte en snoezelbadkamer. WWS heeft twee dagen hard gewerkt om dit resultaat te krijgen. 

Op de Soeur Hedwigschool zijn de leerkrachten en de klassenassistentes getraind om te werken in de nieuwe snoezelruimte. De laaste trainingsdag was de snoezelruimte eindelijk klaar. 

Bij de Soeur Hedwig school is een snoezelruimte geinstalleerd door WWS. Wij wensen de leerlingen van de Soeur Hedwig veel (leer)plezier in de snoezelruimte!

Deze badkamer is ingericht voor dementerende ouderen op een zorgboerderij. Deze badkamer is in het thema bloemen gezet. De bewoners zijn verwonderd en vinden de badkamer zeer bijzonder geworden. 

Op een afdeling voor kinderen van 5 tot 13 jaar met (zware) gedragsproblemen voortkomend uit autisme, ADHD en stemmingswisselingen heeft Het Snoezelrijk een comfortroom ingericht

Baby Sensory at Baby Peque Kids, Barcelona. Sensory activities for babies from newborn to 13 months.

Pagina 1 van 7