opleiding Projectleider Snoezelen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Doel van de opleiding

Wat houd het in:

Je wordt opgeleid om het snoezelen  van begin tot eind binnen elke organisatie te implementeren. Dat betekent dat je alles moet weten over snoezelen. Je  kunt zowel de passieve als de actieve manier van zintuigprikkeling aanbieden.

Je moet het snoezelen kunnen toepassen met verschillende cliënten bijvoorbeeld: mensen met een  lichamelijk  en/of verstandelijke beperking, autisme en dementerende ouderen. Je bent instaat om alle opgedane kennis en vaardigheden over te dragen aan anderen. Je bent verantwoordelijk om het snoezelen te integreren binnen een multidisciplinaire organisatie.

 

Jij bent dus de spil in het contact maken met cliënten, collega’s, familie, management en sponsoren om van snoezelen een groot succes te maken binnen jouw organisatie.

 

Opbouw

Het opleidingsprogramma is opgebouwd uit 2 modules:

Weet het! & Doe het!

De opleiding Projectleider bestaat uit de Training A, B en C en de Workshops Aromatherapie en massagetechnieken, Themagericht Snoezelen en snoezelen en inrichting.

Je gaat met opdrachten binnen jouw organisatie aan de slag welke weer worden besproken of gepresenteerd op de daarop volgende opleidingsdag.

De volledige opleiding bestaat uit 10 opleidingsdagen.

Het belangrijkste is de praktijk en dat is dan ook onze insteek. Zo wordt er altijd besproken wat gaat er in de praktijk goed, waar loop je tegen aan en wat zou er verbeterd kunnen worden.

Onderwerpen die o.a. worden behandelt kunt u nalezen bij:

Training A

Training B

Training C

Workshop Themagericht Snoezelen

Aromatherapie en massagetechnieken voor handen en voeten

Snoezelen en inrichting

Praktisch informatie

De totale kosten voor deze opleiding zijn: €1500,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief verblijfskosten.

Je kunt je inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download de folder hier

Lees 42003 keer