Beoordeel dit item
(1 Stem)

Worldwidesnoezelen.com speelt met de introductie van de nieuwe website www.hetsnoezelrijk.nl in op de toenemende vraag naar betaalbare materialen voor de inrichting van snoezel- en zintuigbelevingsruimten.

Hetsnoezelrijk.nl adviseert, maakt het ontwerp en levert alle materialen waarmee u iedere denkbare ruimte kan omtoveren tot een zintuigprikkelende omgeving die optimaal is afgestemd op uw specifieke cliëntengroep. Dankzij onze partnership met gerenomeerde fabrikanten en leveranciers uit binnen- en buitenland, bieden wij een compleet nieuw assortiment voor de inrichting van snoezelruimtes, ontspanningsruimtes, snoezelbadkamers, belevingsgangen of -hoeken en snoezel- of belevingstuinen. 

 

Snoezel- en belevingsruimten

426

Vanuit onze achtergrond en filosofie van het snoezelen en onze jarenlange expertise met de implementatie van een belevingsgerichte zorg ontwerpen wij de juiste ruimte voor uw cliënten.

Snoezelbadkamers

Wij richten samen met onze specialist in medische hulpmiddelen uw badkamer volledig in. Heeft u al een bad en wilt u de badkamer omtoveren tot een echte zintuigactiveringsruimte? Dat kan ook.

Belevingsgangen en -hoeken

Gedrag is een reactie op de omgeving. Wij maken de omgeving voor uw cliënten zo gunstig mogelijk. Wij zorgen voor sfeervolle loopruimtes, wandelcircuits en vertrekken waar uw cliënten zich optimaal thuis voelen.

Snoezel- en belevingstuinen

Vergroot de zintuigbeleving van uw tuin voor uw cliënten dankzij onze doordachte ontwerpen en snoezel-elementen. Is uw tuin klein of groot , wij zorgen dat het een waar zintuigparadijs voor uw cliënten wordt.

Onze voordelen op een rijtje:

1. Cliënt staat centraal3

Vanuit dit oogpunt ontwerpen wij iedere ruimte. Samen stellen we het doel van de ruimte vast en wat de ruimte uw cliënten aan prikkeling dient te bieden. Wij maken een ontwerp inclusief een aanbeveling voor specifieke materialen en inrichting. Tot slot richten wij de ruimte in.

2. 100% onafhankelijk

‘Het beste voor uw cliënt’, dat is onze filosofie bij het ontwerpen en inrichten van belevingsruimten. Wij zijn niet gebonden aan één specifieke leverancier of producent, waardoor u altijd het beste advies en de beste oplossing krijgt.

3. De beste prijs-kwaliteit verhouding

Wij kunnen voor u de beste producten voor de scherpste prijs selecteren, waardoor u uw budget optimaal kan benutten.

4. 100% klanttevredenheidsgarantie

Wij garanderen dat u krijgt wat u vraagt en wij hebben beloofd. 100% tevredenheid, dat is ons doel!

5. Innovatief en altijd up-to-dateIRiS-LED-Bubble-Tube

Wij bieden de nieuwste interactieve technologieën op het gebied van zintuigactivering en beleving. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u optimaal adviseren over de praktische toepassing van deze technieken.

Ga direct naar onze webshop voor een kijkje in ons assortiment

Lees 7028 keer

Random

Algemene informatie

Login