WorldWideSnoezelen in de Pers! Volgens vakblad Nursing: Goed gedaan Ilse!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het vakmagazine voor verpleegkundigen; Nursing besteedt in haar septembernummer aandacht aan het initiatief van WorldWideSnoezelen.com!. Hieronder leest u de tekst van deze recentie.

1

 

WorldWideSnoezelen.com

"Ilse Achterberg is Snoezelspecialist. Zij werkt in deeltijd als zelfstandig Snoezeladviseur, -coach en -trainer. Op haar site vertelt ze dat ze al tien jaar ervaring heeft met Snoezelen, in eerste instantie voor dementerende ouderen, later ook voor geestelijk gehandicapte kinderen. De doelstelling van de site is \'een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van snoezelen als benaderingswijze en therapie. De eerste stap in ontwikkeling is kennis. Deze website vormt dan ook het eerste initiatief om alle informatie over snoezelen wereldwijd beschikbaar te maken\'. De site oogt professioneel en voorziet in allerlei mogelijkheden. Collega's (die - gratis - lid kunnen worden)  vertellen over hun ervaringen in de praktijk, er zijn tips, chats (alleen voor leden), beweegende beelden van Snoezelkamers, info over de nieuwste ontwikkelingen en de meest recente onderzoeken, verslagen en case studies..... te veel om op te noemen. Goed gedaan Ilse!

Nursing, september 2004

 


 

 

 

 

11

 

Nursing, het vakmagazine voor verpleegkundigen.

Twaalf maal per jaar publiceert Nursing nieuws en achtergronden, toegankelijk geschreven artikelen die direct betrekking hebben op de dagelijkse praktijk van verpleegkundigen. Nursing verschaft praktische, nuttige tips, maar ook doen collega's ook verslag van hun eigen ervaringen met sterven en dood, met moeilijke patiƫnten, en schrijven zij over de onvergetelijke momenten in hun beroep.

Verpleegkunde is een beroep dat veel van u vraagt. Daarom vindt u in dit vakblad ook regelmatig artikelen over uw eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Nursing biedt nog meer: bijvoorbeeld regelmatige specials en bijlagen, mini-symposia in uw eigen regio en exclusieve aanbiedingen met veel voordeel. Daarom hebben steeds meer verpleegkundigen een eigen abonnement op Nursing!

Voor meer informatie over het blad Nursing, abonnementen en de Website: klik hier of op logo.

Lees 22476 keer